Blog

Een blog, een leuk fenomeen om te laten weten wie je bent, hoe je je voelt of wat je van plan bent  te gaan doen of om te reageren op bepaalde gebeurtenissen. Wel apart om te schrijven, terwijl je niet kunt zien of er iemand luistert of kijkt. Maar dat geeft niet, ik schrijf toch wel, want gehandicaptenfotografie is zo bijzonder dat iedereen dat moet weten.

Afgelopen zaterdag was ik in Amersfoort, op de vrijwilligers dag van “Dit Koningskind” om mijn foto’s te laten zien.  Ze zijn goed bekeken en de reacties waren heel bijzonder. En mijn actie: huur dé fotograaf in tijdens  de gehandicapten vakantieweek en geef elke deelnemer een leuke foto mee naar huis, viel goed. En nu maar afwachten of er gereageerd wordt…. Zo’n dag is goed voor de motivatie om door te gaan op de ingeslagen weg!!

Een paar weken geleden ben ik op “Blokhuis”, een logeerhuis van Syndion, geweest voor een fotoshoot. Alle medewerkers staan op de foto en daar heb ik een smoelenboek van gemaakt. Een heel leuk project. Ken je organisatie voor wie dit een leuk idee zou zijn ? Laat het maar weten!

Een nieuw fenomeen, voor mij, is deze blog bij te houden. ik ben van plan regelmatig iets te vertellen over de ontwikkelingen die zich voordoen op het gebied van de fotografie voor de gehandicaptenwereld. De plannen die ik heb zijn daar ook een onderdeel van.

Ik nodig bij deze iedereen uit te reageren en zo mogelijk mee te denken

Vanaf vandaag is mijn nieuwe website: www.gehandicaptenfotografie.nl online. Graag wil ik je uitnodigen om te reageren.